ضرورت چابک سازی ساختار سازمان امور دانشجویان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان امور دانشجویان، جلسه کمیته ساختار سازمان امور دانشجویان با حضور دکتر حبیبا معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان و اعضای کمیته بازنگری ساختار برگزار شد.

در این جلسه ضمن استماع گزارش اعضای کمیته مزبور در خصوص روند بازنگری ساختار و لزوم به‌روزرسانی ساختار سازمانی متناسب با سیاست‌ها و برنامه‌های کلی سازمان و همچنین اسناد بالادستی، از جمله برنامه‌های ششم و هفتم توسعه از سوی دکتر حبیبا رئیس سازمان امور دانشجویان، بر تکلیف دستگاه‌های دولتی نسبت به کاهش واحدهای سازمانی و چابک سازی ساختار سازمان تاکید شد.

در پایان این جلسه نیز مقرر شد ساختار پیشنهادی سازمان جهت تصویب به امور ساختارهای سازمانی سازمان اداری و استخدامی کشور ارسال شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − ده =