اینترنت در پاکستان همچنان مختل است؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش سیتنا، بر اساس شاخص‌های نت بلاکس، اختلال در دسترسی به اینترنت در منطقه آزاد جامو و کشمیر پاکستان وارد سومین روز خود شده است. این محدودیت‌ها در شرایطی ادامه دارد که مقامات، اقدامات سختگیرانه‌ای را در ارتباط با ممنوعیت «کمیته اقدام مشترک عوامی» اجرا کرده‌اند و گزارش‌هایی از وقوع درگیری‌ها در منطقه منتشر شده است.

ادامه قطع یا اختلال اینترنت، امکان دسترسی به اطلاعات مستقل و مشاهده مستقیم رویدادهای میدانی را کاهش داده و ارزیابی دقیق تحولات جاری در منطقه را با دشواری مواجه کرده است. مقام‌های مسئول تاکنون جزئیات بیشتری درباره زمان رفع این محدودیت‌ها اعلام نکرده‌اند.

1

۲۲۷۲۲۷

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 − چهار =