ستاره ایرانی در مسیر بازگشت

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از همشهری، سعید سحرخیزان در حالی سه روز قبل به تمرینات اورنبورگ روسیه اضافه شد که بحث پیشنهادات داخلی متعدد از باشگاه‌های ایرانی برای او مطرح است، اما به دلیل اینکه تحت قرارداد است، به اردوی باشگاه روسی بازگشت تا جریمه انضباطی متوجه او نشود.

مهاجم ۲۱ ساله ایرانی اورنبورگ که در فصل اخیر بهترین گلزن باشگاهش بود و ۸ گل در رقابت‌های لیگ برتر و جام حذفی روسیه به ثمر رساند و پیش از آن هم ۱۰ گل در گل‌گهر سیرجان زده بود، یکی از گزینه‌های جدی استقلال و پرسپولیس محسوب می‌شود که البته قرمزها به دلیل مبلغ بالای رضایت‌نامه از جذب او صرف نظر کردند ولی آبی‌ها همچنان پیگیر این ستاره آینده‌دار هستند.

سحرخیزان در جریان مذاکرات باشگاه‌های ایرانی با اورنبورگ و به دلیل شروع تمرینات تیمش راهی روسیه شد، اما استقلال همچنان سعی در جذب او دارد و بعید نیست تا یک هفته آینده به نتیجه هم برسد.

باشگاه اورنبورگ مبلغ قابل توجهی از درخواست اولیه خود برای صدور رضایت‌نامه سحرخیزان را کم کرده و همین مسئله موجب شده تا استقلال امیدوار به جذب او باشد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − 11 =