ادعای عجیب روزنامه ایتالیایی درباره جدایی طارمی

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از خبرورزشی، مهدی طارمی بعد از سپری کردن فصلی سراسر ناکامی با اینتر به پایان خط با نراتزوری رسیده و جدایی او از جمع افعی‌ها اجتناب‌ناپذیر و قطعی خواهد بود.

ستاره ایرانی طی یک فصل حضور کوتاه مدت در سری‌آ حتی یک بار هم موفق به گلزنی در جریان بازی نشد و تنها یک بار و آن هم از روی نقطه پنالتی دروازه رقیب را باز کرد.

در حالی که امروز برخی رسانه‌های ایتالیایی از تعیین مبلغ فروش طارمی در محدوده ۸ تا ۱۰ میلیون یورو خبر داده بودند، نشریه گاتزتا دلو اسپورت ادعای عجیبی داشته است.

این رسانه ایتالیایی با عنوان اینکه طارمی از ترکیه و انگلیس پیشنهاداتی دارد، مدعی شد که باشگاه اینتر در جهت تسهیل جدایی ستاره ایرانی حتی حاضر است بدون دریافت هیچ مبلغی به طارمی اجازه خروج بدهد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 4 =