برخورد شبانه در محور سقز پنج مصدوم برجا گذاشت

به گزارش خبرگزاری مهر، بامداد امروز دوشنبه، ۱۴ مهرماه ۱۴۰۴، برخورد دو دستگاه خودروی سواری در محور سقز، محدوده گردنه محمودآباد، منجر به مصدومیت پنج نفر شد.

بر اساس اعلام روابط عمومی مرکز اورژانس پیش‌بیمارستانی استان کردستان، این حادثه در ساعت ۰۱:۲۵ بامداد رخ داد و بلافاصله سه تیم عملیاتی اورژانس از نزدیک‌ترین پایگاه‌ها به محل اعزام شدند.

کارشناسان اورژانس پس از حضور در صحنه، اقدامات درمانی اولیه را انجام داده و مصدومان را پس از تثبیت وضعیت عمومی، با آمبولانس به بیمارستان امام خمینی (ره) سقز منتقل کردند.

رئیس مرکز اورژانس استان کردستان ضمن تشریح جزئیات حادثه، بار دیگر بر رعایت سرعت مطمئنه، توجه به علائم هشداردهنده و احتیاط بیشتر در محورهای کوهستانی تأکید کرد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 5 =