توافق مهم ترامپ و لیندسی گراهام قبل از مرگ ناگهانی / مقام کاخ سفید فاش کرد

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، در بحبوحه تلاش‌های کنگره آمریکا به رهبری سناتور جین شاهین دموکرات از ایالت نیوهمپشایر برای تصویب طرح تحریم‌های روسیه که پیشتر لیندسی گراهام، سناتور درگذشته جمهوری‌خواه آن را ارائه داده بود، یک مقام کاخ سفید در گفت‌وگو با نشریه هیل تائید کرد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده از این طرح پشتیبانی می‌کند.

گراهام و شاهین، به همراه سناتور ریچارد بلومنتال دموکرات از ایالت کنتیکت و راجر ویکر جمهوری‌خواه از میسی‌سیپی پیش از مرگ ناگهانی لیندسی گراهام در روزهای گذشته، به تازگی با کاخ سفید درخصوص متن قانون تحریم‌های احتمالی علیه روسیه به توافق رسیده بودند.

شاهین در بیانیه‌ای که در رسانه‌های اجتماعی منتشر شد، نوشت: روز جمعه، سناتورهای گراهام، بلومنتال، ویکر و من حمایت کاخ سفید از قانون تحریم‌های روسیه را برای کمک به دستیابی نهایی به صلح برای اوکراین اعلام کردیم که لیندسی آن را یکی از مهم‌ترین تلاش‌های خود توصیف کرد.

بنابر گزارش هیل، طرح لیندسی گراهام، سناتور کارولینای جنوبی، معروف به قانون تحریم روسیه ۲۰۲۵، تعرفه‌های ۵۰۰ درصدی را برای کشورهایی که نفت و گاز روسیه را خریداری می‌کنند، پیشنهاد می‌دهد.

گراهام که از حامیان سرسخت اوکراین به شمار می‌آمد در دهمین سفر خود به این کشور پیش از مرگش در کی‌یف گفته بود: ما با کاخ سفید در مورد نسخه‌ای از طرح تحریم‌های روسیه که آنها از آن حمایت خواهند کرد، به توافق رسیده‌ایم. این بدان معناست که این به قانون تبدیل خواهد شد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × پنج =