عملیات حذف نقطه حادثه‌خیز محور زرنه ۴۰ درصد پیشرفت دارد

به گزارش خبرگزاری مهر، حیدر دشتی پور افزود: عملیات حذف نقطه حادثه‌خیز محور زرنه ـ سه‌راهی زرنه با هدف ارتقای ایمنی، کاهش حوادث و تسهیل تردد، با پیشرفت فیزیکی ۴۰ درصدی در حال اجراست.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان ایلام گفت: این طرح به طول یک‌هزار و ۵۶۰ متر در قالب تعریض و چهارخطه‌کردن مسیر اجرا می‌شود و شامل احداث سه دستگاه ابنیه فنی است.

وی بیان کرد: این پروژه با اعتبار ۶۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان و مدت پیمان ۱۲ ماه در حال اجراست و عملیات آن شامل ۳۸ هزار مترمکعب خاکبرداری، یک‌هزار و ۱۵۰ مترمکعب خاکریزی، اجرای زیراساس و اساس، بتن‌ریزی و آرماتوربندی است.

دشتی‌پور افزود: برای اجرای دو لایه آسفالت بیندر و توپکا و تکمیل پروژه، تسریع در تخصیص اعتبارات و تأمین منابع مالی ضروری است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × سه =