افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت سراوان 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری مهر، ایوب کرد تمینی، رئیس مرکز بهداشت سراوان، در حاشیه آیین افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت سراوان گفت: این مرکز با زیربنای ۲۴۸ مترمربع و با اعتباری بالغ بر ۶۰ میلیارد ریال راه‌اندازی شده است و خدمات بهداشتی و سلامت را به جمعیتی حدود ۳۰ هزار نفر ارائه خواهد کرد.

وی افزود: مرکز خدمات جامع سلامت شماره یک سراوان با بهره‌گیری از ظرفیت ۲ پزشک و ۵ مراقب سلامت، خدمات مورد نیاز مردم منطقه را در حوزه‌های مختلف بهداشتی ارائه می‌کند.

وی با اشاره به اهمیت توسعه زیرساخت‌های بهداشتی در مناطق مختلف شهرستان، اظهار داشت: راه‌اندازی این مرکز نقش مهمی در ارتقای دسترسی مردم به خدمات سلامت و تقویت خدمات بهداشتی در منطقه خواهد داشت.

شایان ذکر است: در پایان این آیین، با حضور معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، از ۳ خیر سلامت که در توسعه زیرساخت‌های حوزه سلامت مشارکت داشته‌اند، تجلیل و قدردانی شد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − 11 =