نمایش دو مستند عکاسی در سینماتک موزه هنرهای معاصر تهران

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی موزه هنرهای معاصر تهران، سینماتک این موزه به مناسبت برپایی نمایشگاه عکاسی «این صورت باقی»، دو فیلم «خاطرات روی شیشه» (۳۵ دقیقه، ۱۳۸۳) و «حلقه‌های گمشده» (۴۰ دقیقه، ۱۳۸۳) به کارگردانی مهرداد زاهدیان را نمایش می‌دهد.

هر دو فیلم روز یکشنبه ۱۵ شهریورماه ۱۴۰۵، ساعت ۱۶ در سالن سینماتک موزه هنرهای معاصر تهران اکران می‌شوند.

در این جلسه، پس از نمایش فیلم‌ها، کارگردان درباره فیلم‌ها سخن خواهد گفت.

خلاصه داستان «خاطرات روی شیشه»:

عکاسی در سال‌های پادشاهی ناصرالدین شاه وارد ایران شد؛ زمانی که تعداد انگشت‌شماری از کشورها موفق شده بودند از این تجهیزات تکنولوژیک بهره ببرند. ایرانیان از این ابزار مدرن استفاده‌های خلاقانه‌ای کردند و توانستند اسناد تصویری بی‌نظیری گردآوری کنند.

خلاصه داستان «حلقه‌های گمشده»:

تجهیزات فیلمبرداری و نمایش فیلم تنها به فاصله پنج سال پس از اختراع سینما وارد ایران شد. این ابزار شگفت‌انگیز در دست شاه قاجار و دربار او موجب شد شاهد اولین بارقه‌های سینمای مستند ایرانی باشیم و همچنین نخستین تلاش برای تجربه فیلمسازی قصه‌گو در ایران آغاز شود.

این برنامه برای عموم علاقه‌مندان آزاد و رایگان است.

نشانی: خیابان کارگر شمالی، جنب پارک لاله، موزه هنرهای معاصر تهران، سالن سینماتک.

۵۹۲۴۳

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − نوزده =