تحلیل فقهی بر معیار چند مادری در فرض رحم جایگزین

به گزارش خبرنگار مهر، نشست علمی «تحلیل فقهی معیار چندمادری در فرض رحم جایگزین و ترمیم تخمک» با حضور کارشناسان دینی و حقوقی به همت پژوهشگاه مطالعات فقه معاصر برگزار می شود.

در این نشست غلامرضا نورمحمدی دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران، فاطمه بهروز دانش آموخته سطح 4 حوزه علمیه، حجت الاسلام محمدی قائنی، عضو شورای علمی گروه فقه پزشکی و سلامت پژوهشگاه مطالعات فقه معاصر و حجت الاسلام محمدمهدی کریمی نیا عضو شورای علمی گروه فقه پزشکی و سلامت پژوهشگاه مطالعات فقه معاصر سخنرانی خواهند کرد.

این نشست روز پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ از ساعت ۱۷ الی ۱۹ به نشانی قم، خیابان دورشهر، کوچه ۳۰، پلاک ۵۳ پژوهشگاه مطالعات فقه معاصر برگزار می شود.

همچنین علاقه مندان به این موضوع می توانند جلسه را به صورت غیرحضوری و از طریق لینک https://bbb.riicj.com/rooms/ffe-obk-afb-qiq/join دنبال کنند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 + نه =