فیلمساز ایرانی داور ۲ جشنواره هندی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، بهزاد رضائی نویسنده، کارگردان و مدرس بازیگری، به عنوان داور بخش مستند هشتمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم دهلی نو (New Delhi Film Festival) و عضو دائم هیئت داوران جشنواره بین‌المللی فیلم جیپور انتخاب شد.

هشتمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم دهلی نو که از تاریخ ۲۱ تا ۲۳ فوریه ۲۰۲۵ برابر با ۳ تا ۵ اسفند برگزار می‌شود، یکی از رویدادهای معتبر سینمایی آسیاست و توسط تیم برگزارکننده جشنواره بین‌المللی جیپور مدیریت می‌شود.

جشنواره بین‌المللی فیلم جیپور، یکی از قدیمی‌ترین جشنواره‌های سینمایی هند است که جایگاه ویژه‌ای در میان فیلمسازان جهان دارد و هر ساله میزبان آثاری از سینماگران مطرح بین‌المللی است.

دوره هفدهم این جشنواره از ۱۷ تا ۲۱ فوریه ۲۰۲۵ برابر با ۲۹ بهمن تا ۳ اسفند برگزار می‌شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × چهار =