ثبت‌نام بیش از ۱۰ هزار دانشجو در طرح مهارت‌یار دانشگاه آزاد

به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی نادی خوراسگانی معاون علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی برای نخستین بار اقدام به اجرای طرح رتبه‌بندی دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی کرده است. در این طرح، دانشکده‌هایی که عملکرد موفقی داشته باشند، به «دانشکده‌های توسعه فناوری و کارآفرینی» تبدیل می‌شوند.

وی افزود: همچنین با اجرای طرح «مهارت‌یار» و برنامه «دستیار آموزشی»، مهارت‌آموزی در دانشگاه آزاد تقویت شده است.

نادی بیان کرد: در این طرح، مهارت‌یارها بر اساس میزان تخصص و توانمندی خود ارزیابی خواهند شد. سامانه مهارت‌یار نیز به صورت پویا، توانایی‌های افراد را به‌روزرسانی و پایش می‌کند.

معاون علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: هدف اصلی این برنامه‌ها، ارتقای سطح مهارت‌آموزی و تربیت نیروی کار متخصص برای بازار کار است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 + پانزده =