محمودرضا بانکی کیست؟

به گزارش خبرآنلاین،‌ شرکت X متعلق به ایلان ماسک، محمودرضا بانکی، مدیر اجرایی سابق Tubi را به عنوان مدیر ارشد مالی خود منصوب کرده است. این یکی از بزرگ‌ترین انتصاب‌های این پلتفرم و رسانه اجتماعی است، زیرا مالک میلیاردر آن توجه خود را به نقشی معطوف کرده که هدف آن بهبود کارایی دولت است.

به نقل از تجارت نیوز، محمودرضا بانکی برادرزاده محمدتقی بانکی است. محمدتقی بانکی وزیر مشاور و سرپرست سازمان برنامه و بودجه در دولت موقت محمدرضا مهدوی‌کنی و وزیر نیرو در کابینه دوم میرحسین موسوی بوده است.

محمودرضا بانکی که مدرک دکتری مهندسی شیمی از دانشگاه پرینستون دارد در زمان ریاست‌جمهوری بوش پسر به جرم «گرفتن سهم‌الارث مادری و دور زدن‌ تحریم» بازداشت شد و مدتی را در زندان گذراند. بانکی ابتدای نوامبر ۲۰۱۱ (آبان ۱۳۹۰) پس از ۲۱ ماه از زندان آزاد شد.

آن زمان BBC درباره این اتفاق نوشت: «او در یک دادگاه کم‌سابقه در آمریکا به خاطر فرستاده شدن پول از سوی خانواده‌اش در ایران بابت خرید یک آپارتمان به ۳۰ ماه زندان محکوم شد. دادستانی و دادگاه، این انتقال پول را نقض قوانین تحریم تجاری ایران تشخیص داده بودند.»

در نهایت دادگاه تجدید نظر اتهامات اصلی را که بانکی که بر اساس آنها به زندان محکوم شده بود وارد ندانست. ترامپ پس از ۱۱ سال بانکی را در روزهای پایانی دولت خود عفو کرد.

جاسمین انبرگ، معاون شرکت Emarketer، گفت: «این انتصاب نشان می‌دهد ماسک ممکن است از عملیات تجاری شرکت X کنار برود، اما به‌ طور کامل کنار نمی‌کشد، زیرا X برای پیشبرد دستورکار سیاسی او و تضمین نقشی در دولت آینده بسیار حیاتی بوده است.»

او افزود: «سابقه بانکی در Tubi می‌تواند نشان‌دهنده تمرکز بیشتر شرکت X بر محتوای ویدئویی باشد.»

۵۸۵۸

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 + هشت =