بیانیه دادستانی کل خطاب به رسانه‌ها و فعالان مجازی

– اخبار اجتماعی –

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در پی شنیده شدن صدای انفجار در تهران و برخی نقاط کشور، دادستانی کل کشور اطلاعیه‌ای خطاب به فعالان فضای مجازی و رسانه‌ها منتشر کرد.

در این بیانیه از فعالان فضای مجازی و رسانه‌ها خواسته شده است از پرداختن به موضوعاتی که امنیت روانی جامعه را مخدوش می‌کند، پرهیز کنند.

در اطلاعیه دادستانی کل کشور تاکید شده است با افرادی که با انتشار محتوای خلاف واقع و نشر اکاذیب اقدام به برهم زدن امنیت روانی جامعه کنند، براساس قانون برخورد مقتضی صورت خواهد گرفت.

در اطلاعیه مورد اشاره خطاب به دادستان‌های سراسر کشور تاکید شده که لازم است با اتخاذ تدابیر لازم با افرادی که با سوء استفاده از فضای مجازی مبادرت به مخدوش کردن امنیت روانی جامعه و تشویش اذهان عمومی با انتشار محتوای خلاف واقع و نشر اکاذیب می‌کنند مطابق مقررات برخورد سریع و بازدارنده صورت گرفته و نتیجه به این دادستانی اعلام شود.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 − چهار =