حریم هوایی لندن بسته شد!

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا؛ این مشکل از ساعات اولیه بعدازظهر روز چهارشنبه آغاز شده و مرکز کنترل ترافیک هوایی انگلیس وقوع این نقص را تایید کرده، اما هنوز جدول زمانی مشخصی برای رفع آن ارائه نداده است.

سخنگوی این مرکز اعلام کرد: «ما به دلیل وقوع یک مشکل فنی در مرکز کنترل ترافیک هوایی سوان‌ویک، برای حفظ ایمنی، تعداد پرواز‌های فعال در منطقه لندن را محدود کرده‌ایم.»

این نهاد ضمن عذرخواهی بابت تاخیر‌های رخ‌داده اعلام کرد که مهندسان در حال کار برای رفع این مشکل هستند. از مسافران خواسته شده تا برای دریافت اطلاعات به‌روز درباره وضعیت پرواز‌ها با شرکت‌های هواپیمایی تماس بگیرند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده + 12 =