گردآوری نکات پیرامون کاربرد هوش مصنوعی در آموزش و تبلیغ دینی

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «۱۱۰ نکته درباره هوش مصنوعی و تحقیقات اسلامی» نوشته دکتر حسین رهنمائی، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران منتشر شد.

این کتاب دارای بخش‌های متنوعی از جمله: کاربردهای عمومی هوش مصنوعی در تحقیقات اسلامی، کاربردهای تخصصی هوش مصنوعی در علوم اسلامی (از جمله، فقه و اصول، کلام، و عقاید، فلسفه اسلامی، تفسیر و عرفان)، کاربردهای هوش مصنوعی در آموزش و تبلیغ دینی و نقش آن در تحلیل تاریخی و نظریه‌پردازی اسلامی و چالش‌های آن است.

هرچند این کتاب در موضوع خود (نگاه کاربردی به هوش مصنوعی در حوزه علوم اسلامی) جزو اولین تلاش‌ها به شمار می‌آید. اما مطمئناً کارهای بعدی دیگران که به موازات پیشرفت سریع ابزارها و قابلیت‌های این تکنولوژی تولید خواهند شد، دقیق‌تر، مفید تر و کاربردی تر از این خواهند بود. اگر در دوره‌های قبل ظهور آثار جدید و قوی‌تر نیازمند گذشت یک یا چند نسل بود در این دوران، انتظار برای آثار بعدی شاید کمتر از چند هفته باشد.

این کتاب توسط انتشارات میراث فرهیختگان منتشر شده است. علاقه مندان می‌توانند از طریق تماس با انتشارات (در تهران با شماره ۵۵۵۴۰۷۶۵ و در قم با ۰۲۵۳۷۷۵۰۵۹۹) اقدام کنند

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 + پنج =