ابلاغ الزامی شدن درس هوش مصنوعی برای رشته‌های مهندسی

رضا نقی‌زاده مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آموزش عالی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره الزامی شدن درس هوش مصنوعی از سال جاری برای همه رشته‌های دانشگاهی گفت: درس هوش مصنوعی در قالب برنامه‌های درسی دوره کارشناسی در بازنگری کلیه برنامه‌های درسی فنی مهندسی دیده شده و به دانشگاه‌ها ابلاغ شده است.

وی ادامه داد: در رشته‌های دیگر نیز با توجه به اینکه باید زیرساخت‌های لازم و نوع برگزاری آن در همه نقاط کشور فراهم شود، هوش مصنوعی در قالب دروس «عمومی اختیاری» قرار داده شده است.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آموزش عالی تاکید کرد: اما برای دانشجویان فنی مهندسی، در برنامه درسی آمده و به صورت اجباری اجرایی می‌شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 + 14 =