نظر مدیرعامل ایرانسل درباره رشد ۷۰ درصدی تعرفه اینترنت

به گزارش خبرآنلاین، به نقل از زومیت، علیرضا رفیعی، مدیرعامل ایرانسل در نشست خبری خود با اصحاب رسانه در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت امنیت سایبری اپراتور در ایام دوازده روزه جنگ گفت: «حملات سایبری همیشه وجود دارند. در ایام اخیر و به‌ویژه چند روز پیش از جنگ و در طول آن، شدت این حملات بیشتر شد. به همین دلیل برخی ملاحظات امنیتی برای حفظ وضعیت شبکه اعمال شد. با این حال شبکه ایرانسل با استفاده از لایه‌های امنیتی مختلف توانست از این دوران عبور کند و ارتباط مشترکان پایدار باقی بماند.»

رفیعی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع تعرفه اینترنت پرداخت و درباره میزان حداقل افزایش لازم برای توسعه شبکه گفت: «سه اپراتور کشور به‌طور مشترک درخواست اصلاح تعرفه‌ها را داده‌اند. رشد ۷۰ درصدی که چندی پیش توسط ما مطرح شد، یک عدد حداقلی و حاصل محاسبات دقیق است. از نگاه ما این افزایش برای ادامه توسعه و ارتقای شبکه ضروری است. البته تصمیم نهایی در این باره با ما نیست، اما همچنان پیگیر این مطالبه خواهیم بود

مدیرعامل ایرانسل درباره توسعه ۵G و فیبر نوری و میزان استفاده از تجهیزات داخلی نیز به زومیت توضیح داد: «خیلی دوست داریم که نه تنها تجهیزات ۵G، بلکه تمام تجهیزات شبکه در داخل کشور بومی‌سازی شود. این حرف دل ماست، نه صرفاً یک شعار. چراکه برای تأمین تجهیزات خارجی مجبوریم هفت‌خان رستم را طی کنیم؛ از مشکلات مربوط به وندورها و تحریم‌ها که کیفیت کافی ارائه نمی‌دهند، تا تأمین ارز و بوروکراسی‌های اداری طولانی. همه اینها ما را علاقه‌مند می‌کند که مسیر بومی‌سازی را پیش ببریم. در همین راستا با برخی شرکت‌های داخلی قراردادهای یک‌ساله بسته‌ایم تا تجهیزات مورد نیاز را تولید کنند.»

۵۸۵۸

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 5 =