آغاز پذیرش دانشجویان در دوره‌های کارورزی در کارخانه نوآوری البرز

به گزارش خبرگزاری مهر، متقاضیان می‌توانند برای گذراندن دوره‌های کارورزی با ارائه معرفی‌نامه از سوی دانشگاه، این دوره را در محیطی پویا با شانس جذب و استخدام توسط شرکت‌های دانش‌بنیان بگذرانند.

این دوره‌ها توسط IF Academy در محل کارخانه نوآوری البرز برگزار می شود، نفرات برتر دوره‌های کارورزی توسط کارخانه نوآوری برای ۳ ماه بورسیه شده و می‌توانند از امکانات آموزشی، توانمندسازی و منتورینگ تخصصی توسط شرکت‌های دانش بنیان مستقر نیز بهره مند شوند.

کارخانه نوآوری البرز آمادگی همکاری با دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی جهت پذیرش کارآموز را دارد.

دانشجویان علاقمندان به گذراندن دوره کارورزی در کارخانه نوآوری البرز می توانند درخواست خود را به نشانی https://alborzinnovationfactory.ir/ifacademy ارسال کنند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 2 =