«نوستالژی» هنرمندان معاصر در «کوین» شکل می‌گیرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی گالری، در نمایشگاه «نوستالژی» که آیین افتتاحیه آن از ساعت ۱۶ تا ۲۰ جمعه ۲۵ آبان با حضور هنرمندان برگزار خواهد شد، مجموعه‌ای از آثار جدید پرنیان انصاری، نگین تحصیلی، ملیکا توسلی خواه، سارا خسروی، آرشین زرگران، صدف سلامی، مونا شیوا، شادی علیمی، ژیلا مصلحی به نمایش گذاشته می‌شود.

در بیانیه نمایشگاه نقاشی «نوستالژی» به قلم ایرج شافعی آمده است: «خاطرات فراموش‌نشدنی هستند، لحظاتی که در گذر زمان شاید محو شوند اما در عمق قلب ما جایگاهی جاودانه پیدا می‌کنند. هر لبخند، هر نگاه و هر صدایی که شاید تنها لحظه‌ای کوتاه دوام داشته، اکنون به تجربه‌ای بی‌نظیر و ماندگار تبدیل شده است. این نمایشگاه، سفری است به دنیای خاطرات، دنیایی که هنرمندان با اشتیاق و شور در آثار خود جاودانه کرده‌اند. آثاری که نه‌تنها به یادآوری لحظات شیرین کمک می‌کنند، بلکه پلی هستند میان گذشته و حال، تا آنچه که در دل‌ها زنده مانده است، همیشه و برای همگان زنده بماند.»

این نمایشگاه از ۲۵ آبان تا ۲ آذر ۱۴۰۳ (جز شنبه‌ها) هر روز از ساعت ۱۲ تا ۱۹ و جمعه‌ها از ساعت ۱۶ تا ۲۰ در گالری «کوین» به نشانی زعفرانیه (مقدس اردبیلی)، خیابان پسیان، کوچه سینایی، پلاک ۲۴ میزبان علاقه‌مندان به هنرهای تجسمی خواهد بود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده − دو =