«به زور» وارد تئاتر لبخند می‌شود!

به گزارش خبرگزاری مهر، نمایش «به زور» که در کارگاه تئاتر سید محمد مساوات به‌عنوان اثر برگزیده کطاب جمئه شناخته شده است، پیش‌تر موفق به دریافت جوایز بهترین کارگردانی و بهترین بازیگری شده و اکنون آماده است تا برای مخاطبان روی صحنه برود.

ابراهیم عبدی، محمدرضا آریان، شادی صف‌شکن، احمدرضا بحری، یکتا حسنی و مهیا چقامیرزایی در این نمایش به عنوان بازیگر حضور دارند.

از دیگر عوامل نمایش می‌توان به داوود ونداده مجری طرح، متین خیبلی طراح گرافیک و پوستر، پوریا اخوان، طراح صحنه، لیلا طاهری طراح لباس،‌ میلاد ابراهیمی طراح نور، عمران هاشمی ویدیوگرافی و موشن اشاره کرد.

«به زور» به دلیل رویکرد نوآورانه‌اش در روایت و طراحی، توانسته است جایگاه ویژه‌ای در میان آثار منتخب کطاب جمئه به‌دست آورد. این اجرا با داستانی تأثیرگذار و خلاقانه، تجربه‌ای تازه از تئاتر را برای علاقه‌مندان این هنر فراهم می‌کند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × دو =