حمله کیهان به حامد بهداد و اکتای براهنی: این بی فرهنگ‌ها به بازیگری توهین کردند که جای پدربزرگ‌شان است

به گزارش خبرآنلاین روزنامه کیهان نوشت:یک اظهار نظر ساده از سوی داریوش ارجمند باعث بدزبانی و پریشان‌گویی اکتای براهنی و حامد بهداد، کارگردان و بازیگر فیلم «پیر پسر» علیه او شد.

گویا ضدِ فرهنگ و خانواده‌ستیز بودن این فیلم، به کارگردان و بازیگر آن هم سرایت کرده است. می‌توان یک بازیگر را در هر مقام و موقعیتی‌، مورد نقد قرار داد و حتی تندترین انتقادات را به کارش روا داشت. اما براهنی و بهداد از موضعی بالا و با بیان الفاظ و ادبیاتی برآمده از تکبر، پایین بودن سطح فرهنگ و ادب خود را عیان کردند. براهنی پیش از این هم در واکنش به نقد ساده یک منتقد پیشکسوت، با ادبیاتی نازل و موهن واکنش نشان داده بود!

۱۷۳۰۲

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 4 =