سعید سهیلی سراغ «شاه بشیرلی» رفت؛ مهدویان پروانه ساخت گرفت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره‌کل روابط عمومی سازمان سینمایی، فیلمنامه‌های «شاه بشیرلی» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی سعید سهیلی و نویسندگی حسام سامری‌زاده و سعید سهیلی، «موش خرما» به تهیه‌کنندگی، کارگردانی و نویسندگی ساسان سالور، «زنده شور» به تهیه‌کنندگی، کارگردانی و نویسندگی کاظم دانشی پروانه فیلمسازی دریافت کردند.

همچنین فیلمنامه‌های «ماجرای نیمه شب» به تهیه‌کنندگی حبیب‌اله والی‌نژاد، کارگردانی محمدحسین مهدویان و نویسندگی مهدی یزدانی‌خرم، «خانم یامامورا» به تهیه‌کنندگی مهدی فرجی برزگر و کارگردانی و نویسندگی لیلا عاج، «آسا» به تهیه‌کنندگی محمد پورراد، کارگردانی و نویسندگی وحید موساییان، موافقت شورای پروانه فیلمسازی سینمایی را اخذ کردند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 + هشت =