چرخه فناوری تحریک عمقی مغز بومی‌سازی می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، عطاءاله پورعباسی طی سخنانی گفت: با تولید نیمه‌صنعتی این فناوری تا پایان سال ۱۴۰۵ امکان درمان قطعی پارکینسون و صرع مقاوم به درمان در داخل کشور ممکن می‌شود.

پورعباسی اعلام کرد: چند گروه فناور داخلی توانسته‌اند ابزارها و فناوری تحریک عمقی مغز را بسازند که نتایج آزمایش‌های پیش بالینی و مطالعات حیوانی در این زمینه بسیار خوب بوده است و چرخه کامل این فناوری از مرحله ساخت تا مرحله کاشت به دست جراحان اعصاب تقریباً کامل شده است.

وی افزود: درمان با کاشتنی‌های عصبی هم اکنون در چند بیمارستان برای درمان بیمارانی از جمله مبتلایان به صرع مقاوم به درمان و پارکینسون استفاده می‌شود و نتایج بسیار خوبی نیز به همراه داشته است.

پورعباسی تصریح کرد: با بهره‌گیری از این فناوری درمان قطعی برخی از بیماری‌ها از جمله پارکینسون، صرع و افسردگی‌های مقاوم به درمان در داخل کشورامکان‌پذیر خواهد بود.

دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی هدف از توسعه این فناوری را که با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست‌جمهوری میسر شده است، تأمین نیازهای داخلی، کاهش وابستگی‌ها و در جهت رفاه حال جامعه و بیماران عنوان کرد و گفت: امید است این فناوری تا پایان سال ۱۴۰۵ به صورت نیمه‌صنعتی در کشور تولید و نیاز جراحان اعصاب تأمین شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 + چهار =