آیت‌الله فاضل لنکرانی با آیت‌الله سبحانی دیدار کرد

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت‌الله سبحانی در دیدار آیت‌الله محمد جواد فاضل لنکرانی، ضمن یادآوری خاطراتی از مرحوم آیت‌الله شیخ عبدالله فاضل لنکرانی، جد و پدر آیت‌الله فاضل لنکرانی، از تلاش‌های خالصانه ایشان در رفع مشکلات و رسیدگی به امور مردم تقدیر کرد.

وی با اشاره به غیرت دینی مرحوم آیت‌الله حاج شیخ عبدالله، به نمونه‌هایی از اقدامات برجسته ایشان اشاره کرد و گفت: جلوگیری از اجرای حکم اعدام یکی از شیعیان یزد به پیشنهاد آیت‌الله بروجردی و نیز برخورد قاطع با رئیس شهربانی وقت به دلیل اهانت به یکی از طلاب از جمله این اقدامات بود.

آیت‌الله سبحانی همچنین بیان کرد: به توصیه امام خمینی (ره)، مرحوم آیت‌الله حاج شیخ عبدالله به همراه شهاب اشراقی کتابی در رد مطالب شهید جاوید تألیف کرده‌اند.

این مرجع تقلید از آیت‌الله فاضل لنکرانی درخواست کرد تا نسبت به انتشار این کتاب اهتمام لازم را مبذول نمایند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده + بیست =