مهارت جستجو و پژوهش با هوش مصنوعی باید به عنوان مکمل برنامه درسی رشته‌ها تعریف شود

به گزارش خبرگزاری مهر، کارگاه آموزشی «جستجوی پیشرفته در اینترنت با هوش مصنوعی» امروز (چهارشنبه ۷ آذر ماه ۱۴۰۳) با تدریس حمیدرضا رحمانی دهکردی عضو هیئت علمی دانشگاه، از سوی مرکز آموزش‌های تخصصی آزاد و مهارت‌افزایی دانشگاه علامه‌طباطبائی در سالن همایش‌های دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی برگزار شد.

مرتضی طاهری، معاون آموزشی دانشگاه علامه‌طباطبائی در این کارگاه با اشاره به اهمیت مهارت‌افزایی در زمینه هوش مصنوعی و یادگیری ماشین، گفت: جستجوی مؤثر در منابع علمی و استفاده از منابع مرتبط، یک مهارت تخصصی و حیاتی است و دانشجویان باید توانایی تلخیص و نقد منابع را پیدا کنند.

وی با بیان اینکه هوش مصنوعی می‌تواند کارها را تسهیل کند، افزود: البته استفاده از این امکان، نیاز به کنترل و نظارت دارد. بنابراین پیشنهاد می‌کنم دوره‌های بیشتری برای آموزش مهارت‌های جستجو و پژوهش با تمرکز بر کاربردهای هوش مصنوعی برگزار شود.

طاهری اظهار کرد: مهارت جستجو و پژوهش با هوش مصنوعی باید به عنوان مکمل برنامه درسی رشته‌ها تعریف شود چرا که این مهارت‌ به دانشجویان کمک می‌کند تا در فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی کارآمدتر عمل کنند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 5 =