دانشگاه آزاد نخستین دانشکده گردشگری و زیارت را راه‌اندازی کرد

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا دهقانی اشکذری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان و واحد یزد در نشست تخصصی «کویر؛ مهد تمدن‌های کهن، گهواره گردشگران ایران و جهان» از آغاز کار دانشکده گردشگری و زیارت به عنوان نخستین دانشکده گردشگری کشور در واحد یزد خبر داد.

وی گفت: دانشکدگان تخصصی یکی از یادگاران شهید طهرانچی در دانشگاه آزاد اسلامی است و واحد یزد دارای ۱۲ دانشکده و دانشکده گردشگری و زیارت نخستین دانشکده گردشگری در کشور است که یزد مؤسس آن است.

دهقانی اشکذری ادامه داد: این دانشکده امروز با حضور یوسف نوری رئیس دانشکدگان گردشگری و زیارت دانشگاه آزاد اسلامی، محمدحسین پاپلی یزدی استاد برجسته جغرافیا و توسعه گردشگری، اصغر آقانبیل رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی یزد و مصطفی زارع‌زاده رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد، بی‌بی فاطمه حقیرالسادات رئیس کمیسیون گردشگری و روابط بین الملل شورای اسلامی شهر یزد، مسئولان استان و فعالان عرصه گردشگری آغاز به کار می‌کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد در توضیح نشست تخصصی «کویر؛ مهد تمدن‌های کهن، گهواره گردشگران ایران و جهان» بیان کرد: متخصصان حوزه گردشگری در این نشست، شیوه‌های خود را درباره فعال کردن و راه‌های پیوند جامعه و دانشگاه و فرصت‌هایی که از دل این تهدیدها برای گردشگری به‌وجود می‌آید، شناسایی می‌کنند.

دهقانی اشکذری این نشست را آغاز یک راه طولانی دانست و گفت: امیدوارم آغازکننده یک رسالت بزرگ برای شهر تاریخی یزد باشیم. از پژوهشگران، فعالان و استادان حوزه گردشگری دعوت می‌کنم در این دانشکده‌ای که مدل آن عرصه پایه است، حضور پیدا کنند و با هم یک شبکه ارزشمند در حوزه گردشگری ایجاد کنیم.

وی ادامه داد: دانشکده گردشگری و زیارت از مهر ۱۴۰۴ که دانشجویان ثبت نام کنند، فعالیت پژوهشی و آموزشی خود را آغاز خواهد کرد و تمام مراکزی که سواد گردشگری دارند را برای آموزش دانشجویان دعوت می‌کنیم و هم‌افزایی همه ارگان‌های خصوصی و دولتی در کنار هم یک زنجیره کامل گردشگری ایجاد می‌شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شش − 1 =