تصادف مرگبار در ایوان پدر و پسر را به کام مرگ کشاند

به گزارش خبرنگار مهر، ظهر جمعه در حادثه‌ی تصادف یک دستگاه خاور و پژو پارس در حد فاصل روستای ساتیان و حاجی‌حاضر شهرستان ایوان ۲ نفر فوت و ۳ نفر دیگر به شدت مصدوم شدند.

حمید صفرپور مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام با ابراز تاسف از این حادثه افزود: در این تصادف آقای ۴۷ ساله و نوزاد ۵ ماهه به علت شدت جراحات جان خود را از دست دادند و تلاش‌های کادر درمان برا نجات آنها موفقیت‌آمیز نبود.

مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی ایلام ادامه داد: در این حادثه یک خانم ۳۲ ساله و یک نوجوان ۱۰ ساله که سرنشین خودروی پژو بودند و همچنین راننده‌ی ۴۸ ساله خاور دچار آسیب‌های متعدد شدند که پس از انتقال به بیمارستان امام رضا ایوان و کنترل شرایط اولیه، به مرکز استان اعزام شدند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 − 2 =