زن و شوهر در گرگان با ریختن بنزین روی خود اقدام به خودسوزی کردند

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از همشهری آنلاین، براساس گفته‌های شاهدان عینی ساعت حدود ۱۴ و ۳۰ دقیقه بعد از ظهر امروز زن و شوهری در میدان کریمی گرگان دچار آتش‌سوزی شدند.

آنطور که شاهدان این ماجرا می‌گویند، فردی که ادعا می‌کرد با همسرش دچار اختلافات خانوادگی است، قصد داشت با ریختن بنزین روی همسرش او را تهدید کند که متأسفانه در یک لحظه هم خودش و هم همسرش دچار آتش‌سوزی شدند.

با حضور مردمی که در محل این حادثه حضور داشتند و با رسیدن مأموران اورژانس، آتشی که به جان این زن و شوهر افتاده بود خاموش شد، اما این زوج به دلیل مصدومیت ناشی از حریق به بیمارستان ۵ آذر گرگان انتقال پیدا کردند تا تحت درمان قرار بگیرند.

پلیس نیز بلافاصله در محل حادثه حضور پیدا کرد و در حال بررسی علت دقیق حادثه است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 − 1 =