دستگیری افرادی در رابطه با ترور قضات در تهران

– اخبار اجتماعی –

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم،  اصغر جهانگیر سخنگوی قوه‌قضائیه گفت: در رابطه با حملۀ تروریستی امروز افرادی شناسایی، دستگیر و احضار شده‌اند و تحقیقات ادامه دارد.

پیش‌ازظهر امروز، شنبه در کاخ دادگستری تهران حادثه تیراندازی رخ داد که در جریان این تیراندازی قاضی حجت‌الاسلام مقیسه و قاضی حجت‌الاسلام رازینی به شهادت رسیده‌اند.

همچنین یکی از محافظین رییس شعبه در این جریان زخمی شده است.

سخنگوی قوه قضائیه می‌گوید: فرد مسلح بلافاصله بعد از اقدام به این جریان تروریستی از شعبه خارج شده و در حال فرار خودکشی کرده است؛ لذا الآن نمی‌توان اطلاعات جدیدی درباره انگیزه او داد.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × یک =