۷۰۰ هکتار از اراضی ملی مازندران در سوادکوه به بیت‌المال بازگشت

– اخبار اجتماعی –

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، عباس پوریانی، رئیس کل دادگستری استان مازندران، از اقدام به موقع و مؤثر دستگاه قضایی در بازگرداندن ۷۰۰ هکتار از اراضی ملی در شهرستان سوادکوه به بیت‌المال خبر داد و بر عزم جدی و قاطع دستگاه قضایی استان در مقابله با هرگونه زمین‌خواری تأکید کرد.

وی گفت: با هوشیاری دستگاه امنیتی و ورود به موقع و صدور دستور قضایی از سوی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان سوادکوه، پرونده‌ای مبنی بر تلاش برای انتقال مالکیت ۷۰۰ هکتار از اراضی ملی به شخص حقیقی در شورای حفظ حقوق بیت المال دادسرای سوادکوه تشکیل و این اقدام غیرقانونی که به صورت غیرمستقیم و از طریق ابزار‌های حقوقی در حال انجام بود، با شناسایی به موقع و با پیگیری‌های دادستانی و رئیس دادگستری شهرستان سوادکوه متوقف شد.

رئیس کل دادگستری مازندران ادامه داد: پس از تشکیل پرونده و با پیگیری دستگاه قضایی و اداره منابع طبیعی شهرستان سوادکوه و همچنین با بررسی دقیق مستندات و شواهد موجود، با صدور رأی قطعی و لازم‌الاجرا در دادگاه تجدیدنظر مازندران، مالکیت این اراضی به بیت‌المال بازگشت.

داستان تصرف اراضی ملی در سوادکوه/ انفال یا ارث ابا و اجدادی؟

پوریانی تأکید کرد: حفاظت از اراضی ملی و منابع طبیعی، وظیفه ذاتی دستگاه قضایی است و قطعاً با هرگونه سوءاستفاده، تصرف و واگذاری غیرقانونی اراضی ملی و منابع طبیعی برخورد قاطع و قانونی خواهد شد.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 + 13 =