دوشنبه پاریس: لویی ویتون، گابریلا هرست و زیمرمن

بچه‌ها دوشنبه پاریس ترکوند! سه تا برند خفن، لویی ویتون، گابریلا هرست و زیمرمن، با استایل‌های کاملا متفاوت اومده بودند. لویی ویتون با یه فشن شوی فضایی-اسپرت، گابریلا هرست با یه کالکشن باحال و مفهومی که حامی مهاجرها بود، و زیمرمن با یه استایل بوهمین شیک، همه رو سورپرایز کردند.

نیکلاس گسکیر، طراح لویی ویتون، فشن شو رو تو یه ایستگاه قطار برگزار کرد و کلی بازیگر معروف مثل اما استون و آلیسیا ویکاندر اونجا بودن. لباس‌ها هم ترکیبی از آینده‌نگری و لباس‌های ورزشی بود و کیف‌ها هم شکل سازهای موسیقی بودن!

گابریلا هرست هم که همیشه دغدغه‌مند بوده، این بار از مهاجرها حمایت کرد و حتی یه بروشور حقوقی درباره نحوه برخورد با مامورهای مهاجرت به مهمون‌ها داد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 − 3 =