فوری/ سوء‌قصد به جان رئیس آموزش و پرورش سراوان + جزئیات ماجرا

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از مهر، افرادی که سوء قصد به رئیس آموزش و پرورش سراوان را داشتند، ناکام ماندند.
 
فرمانده انتظامی سراوان در این زمینه، گفت: در پی تیراندازی به سمت رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان سراوان، شناسایی و دستگیری عامل یا عاملان این جنایت در دستور کار قرار گرفت.
 
حسینعلی صنچولی در جمع خبرنگاران، گفت: خوشبختانه در این حادثه به وی آسیب نرسیده و تیمی از کارآگاهان پلیس بلافاصله در محل حاضر شده و اقدامات فنی و تخصصی در این خصوص آغاز کردند که نتیجه پیگیری پرونده اطلاع رسانی خواهد شد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 − 11 =