تنها شرط ایران برای فروش پهپاد شاهد

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، نمایندگی ایران در سازمان ملل تاکید کرد، هیچ منع قانونی برای فروش پهپاد شاهد از سوی ایران وجود ندارد.

نمایندگی ایران در سازمان ملل در پاسخ به نمایش پهپاد ایرانی در نشست سی‌پَک آمریکا اعلام کرد: پهپاد شاهد یکی از بهترین انواع پهپاد‌ها در سطح جهان است؛ قابلیت شناسایی، تجسس و عملیاتی فوق‌العاده‌ای دارد و قیمت بسیار مناسب و ارزانی هم دارد.

دفتر نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل در نیویورک تاکید کرد: هیچ منع قانونی برای فروش پهپاد شاهد وجود ندارد بنابراین هر کشوری که متعهد شود از آن در تجاوز به کشور دیگری استفاده نکند، می‌تواند متقاضی خرید آن باشد.

تنها شرط ایران برای فروش پهپاد شاهد

شایان ذکر است، در اجلاس اقدام سیاسی محافظه‌کاران (CPAC) در واشنگتن، از پهپاد انتحاری ایرانی شاهد ۱۳۶ رونمایی شد.

به نظر می‌آید هدف از این اقدام در این اجلاس، هشدار درباره تهدیدات ناشی از تسلیحات ایران باشد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده − دوازده =