ترکیب اعضای شورای نگهبان تکمیل شد/ یک عضو تغییر کرد

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، در جلسه صبح روز چهارشنبه ۲۵ تیر ماه ۱۴۰۴ صحن مجلس شورای اسلامی انتخاب سه عضو حقوقدان شورای نگهبان از میان ۶ کاندیدای عضویت معرفی شده از سوی رئیس قوه قضاییه در دستور کار نمایندگان مجلس قرار گرفت و پس از اینکه هر شش کاندیدای عضویت برنامه‌های خود را تشریح کردند، در رای گیری که به صورت دستی و با توزیع کارت میان نمایندگان مجلس انجام شد، هادی طحان نظیف با ۲۵۷ رای، غلامرضا مولا بیگی با ۲۲۶ رای و بهزاد پورسید با ۱۷۸ رای از مجموع ۲۶۹ رای ماخوذه به عنوان سه عضو حقوقدان شورای نگهبان انتخاب شدند.

همچنین با توجه به اینکه روز گذشته رهبر انقلاب اسلامی در پاسخ به نامه دبیر شورای نگهبان مبنی بر پایان عضویت سه عضو فقهای این شورا یعنی آیات سید احمد خاتمی علیرضا اعرافی و سید احمد حسینی خراسانی، مجدداً این سه نفر را به عضویت فقهای شورای نگهبان منصوب کردند، ترکیب ۱۲ نفره اعضای این شو را شامل ۶ عضو فقیه و شش عضو حقوقدان تکمیل شد.

بر اساس حکم مقام معظم رهبری و تمدید عضویت سه فقیهی که مدت عضویت‌شان به پایان رسیده بود، در ترکیب فعلی فقهای شورای نگهبان هیچ تغییری ایجاد نشده است. آیات احمد جنتی، سید محمدرضا مدرسی یزدی، مهدی شب زنده‌دار، علیرضا اعرافی، سید احمد خاتمی و سید احمد حسینی خراسانی اعضای قهای شورای نگهبان را تشکیل می‌دهند.

همچنین به دنبال پایان عضویت سه عضو حقوقدان شورای نگهبان یعنی هادی طحان نظیف، غلامرضا مولا بیگی و محمد حسن صادقی مقدم در آستانه فرارسیدن سالگرد تاسیس این شورا و معرفی سید بهزاد پورسید، ذبیح الله خداییان، هادی طحان نظیف، محمدرضا صارمی، غلامرضا مولا بیگی و محمدرضا صابر از سوی رئیس قوه قضاییه به مجلس شورای اسلامی و رای امروز نمایندگان مجلس به هادی طحان نظیف، غلامرضا مولا بیگی و سید بهزاد پورسید، تنها یک تغییر در ترکیب اعضای حقوقدان این شورا اعمال شد و آن هم جایگزینی پورسید به جای صادقی مقدم بود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده − هشت =