تأیید رسمی نفوذ ایران در اسرائیل از زبان وزیر اطلاعات

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از مهر، سید اسماعیل خطیب وزیر اطلاعات در گفتگویی درباره دستاوردهای وزارت اطلاعات از نفوذ عوامل بیگانه در رده‌های بالا گفت: نفوذ همیشه در کشور بوده و باز هم خواهد بود همچنان که ما هم در کشورها و رژیم‌صهیونیستی نفوذ داریم.

او در واکنش به اینکه وزارت اطلاعات به موردی از نفوذ در رده‌های بالا برخورد کرده است؟ افزود: آنچه در مورد نفوذ وجود دارد، دستگاه قضائی آن را اعلام می‌کند. هر موردی که نیروهای مسلح، فراجا، وزارت اطلاعات و اطلاعات سپاه اقدام می‌کنند، توسط قوه قضائیه به جزای خود می‌رسند. آنچه در اخبار و اطلاعات اعلام می‌شود، مستند است نه آنچه که احیاناً فکر می‌کنیم و آن را به صورت غیرواقعی روایت می‌کنند و یا اینکه خبر جعلی است.

خطیب در پاسخ به اینکه آیا وزارت اطلاعات در جریان شناخت شکاف‌های نفوذ در رده‌های بالا به دستاوردی رسیده است؟ خاطرنشان کرد: دستاوردها اعلام می‌شوند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 5 =