داوری مرحله مقدماتی چهل و یکمین دوره رقابت‌های بین المللی قرآن در حال انجام است

به گزارش خبرنگار مهر، امیر آقایی، از داوران بخش حفظ چهل و یکمین دوره رقابت‌های بین المللی قرآن جمهوری اسلامی ایران با اشاره به آغاز داوری مرحله مقدماتی این دوره از مسابقات از ۱۷ آذر، گفت: ارائه محفوظات تا ۲۳ آذر ادامه دارد.

در بخش قرائت ترتیل و تحقیق نیز شرکت کنندگان آثار خود را پس از ثبت نام ارسال کرده اند.

آقایی افزود: در رشته حفظ قرآن، سوالات از افراد شرکت کننده پرسیده می‌شود و شرکت کنندگان در صورت انتخاب، برای حضور در ایران و شرکت در این دوره از رقابت‌ها، دعوت می‌شوند.

وی اضافه کرد: داوری آثار از ۲۳ آذر تا اول دی ماه انجام می‌شود.

آقایی ادامه داد: در این دوره از مسابقات، شرکت کنندگان از بیش از ۱۰۰ کشور از جمله هند، عراق، لبنان، آمریکا و فرانسه، با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.

چهل و یکمین دوره رقابت‌های بین المللی قرآن جمهوری اسلامی ایران، بهمن ماه در مشهد برگزار خواهد شد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − 12 =