چرا باید از امامان (ع) پیروی و تبعیت کرد؟

به گزارش خبرنگار مهر، مسئله‌ای که باعث گمراهی بسیاری از افراد می‌شود در واقع قبول نکردن ولایت پذیری است، که قبول نمی‌کنند تحت حمایت و راهبری یک شخص باشند و خود مختاری را ترجیح می‌دهند.

لازم به ذکر است برنامه «مبنا» دلایل وجوب اطاعت از ائمه معصومین (ع) را تبیین کرده و چرایی این موضوع را که هم دلیل عقلی و هم دلیل نقلی دارد مورد بررسی قرار داد.

گفتنی است این برنامه ۴۰ دقیقه‌ای به تهیه کنندگی علی محمد عبدالهی نیا و کارشناسی حجت الاسلام علی ربانی گلپایگانی روز جمعه ۲ آذر ساعت ۶ به روی آنتن رادیو معارف رفت.

همچنین می‌توانید صوت این برنامه رادیویی را در زیر بشنوید:

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 + شش =