نظر نواده شیخ مرتضی انصاری درباره کتاب «نخل و نارنج»

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله شیخ رضا سبط الشیخ انصاری، از نوادگان شیخ مرتضی انصاری (ره) و مدیر حوزه علمیه سبط الشیخ انصاری در دزفول درباره کتاب نخل و نارنج نوشت:

«عن أمیرالمؤمنین علیه السلام: مَن وقّرَ عالِماً وَقّرَ رَبّه، تعظیم و تکریم عالمان ربّانی به منزله تعظیم خدا و انبیا و ائمه هدی علیهم السلام است و معرّفی آنان به مردم یک نیاز ضروری فرهنگی است.

مقام معظم رهبری‌

بزرگان و علمای اسلام شیخ مرتضی انصاری را شیخ الاعظم می‌خوانند زیرا هیچکس درباره عظمت‌ِ مقام علمی شیخ اندک تأمّلی ندارد. بنابراین معرّفی وی به جهان اسلام به عنوان قلّه ی رفیع علم و تقوی و نیز تبیین و تحلیل‌ِ نقش‌ِ آن شیخ بزرگوار در حفظِ هیمنه و عظمت‌ِ دین و کلّیّت‌ِ وحدت اسلامی در مقابل معاندین و مخالفین یک فریضه و تکلیف است‌.

از زمانی که کتاب ارزشمند و تحسین برانگیز نخل و نارنج از آثار نویسنده ارجمند، دانا و توانا جناب آقای دکتر وحید یامین پور را خواندم معرفتم نسبت به شخصیّتِ خاتم الفقهاء و المجتهدین شیخ مرتضی انصاری أعلی الله مقامه الشّریف بیش از پیش شد و خودم را مدیون این خدمتِ ارزنده فرهنگی و دینی ایشان می دانم.

این کتابِ وزین که ده‌ها بار و نزدیک به صد هزار نسخه از آن در ایران چاپ شده و به زبان عربی نیز ترجمه و در کشورهای عربی عرضه شده، اینک به زبان انگلیسی در کشورهای کانادا و انگلستان و استرالیا و تانزانیا و کنیا منتشر شده است. کاش مسئولین این دیار قدردان این کتاب باشند، آن را با دقّت بخوانند و نسبت به تکریم شیخ اعظم که از مفاخر ایران و جهان اسلام است بیش از این بی تفاوت نباشند.

حوزه علمیه آیه الله العظمی سبط الشیخ الانصاری ره. دزفول

رضا سبط الشیخ ۱۴۰۴/۰۳/۲۰»

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 + یازده =