اعلام برنامه‌های حرم مطهر شاهچراغ (ع) در تاسوعا و عاشورای حسینی

به گزارش خبرگزاری مهر، امیر عباس حقیقی نیک گفت: در حرم مطهر احمد بن موسی الکاظم شاه‌چراغ (ع) برنامه‌های متعددی به مناسبت عاشورا و تاسوعا با حضور گسترده مردم برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: مراسم سوگواری صبح تاسوعای حسینی همراه با قرائت زیارت عاشورا و با نوای سید حسین فتح‌اللهی و مرثیه‌سرایی حاج علی‌اکبر افخمی و حاج مهدی کریم‌پور روز شنبه ۱۴ تیرماه، از ساعت ۹ و ۳۰ دقیقه صبح در شبستان امام خمینی (ره) آستان مقدس حضرت احمد بن موسی الکاظم علیهماالسلام برگزار می‌شود.

مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل حرم حضرت شاهچراغ (ع) افزود: در روز عاشورا یکشنبه ۱۵ تیرماه نیز بعد از نماز مغرب و عشا نیز مراسم شام غریبان امام حسین (ع) و یاران با وفایش و لاله‌گردانی خدام حرم مطهر برگزار خواهد شد.

حقیقی‌نیک از برگزاری مراسم قرائت دعای توسل و دعای چهاردهم صحیفه سجادیه هر روز صبح ساعت ۷:۳۰ خبر داد و تصریح کرد: این مراسم به نیت پیروزی رزمندگان جبهه مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی و با حضور خادمان و زائران حرم برگزار می‌شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − 6 =