پوشش زنده محافل انس با قرآن و قرائت اذان در کربلا

به گزارش خبرگزاری مهر، قصری‌زاده مدیر شبکه رادیویی قرآن با حضور در برنامه زنده “رادیو اربعین” اظهار کرد: رادیو قرآن با هدف تبلیغ قرآن ناطق، همواره تلاش کرده سهم خود را در خدمت به زوار امام حسین (ع) ادا کند و امیدوار است با دعای شنوندگان موفق به انجام این وظیفه شود. علاوه بر رادیو قرآن، دو کانال «تلاوت» و «ترتیل» نیز در اختیار این شبکه است که برنامه‌ها به صورت یکپارچه پخش می‌شود. در ایام اربعین، حجم برنامه‌های شبکه عمدتاً به تلاوت قرآن و اطلاع‌رسانی درباره حضور زوار اختصاص یافته است.

قصری‌زاده خاطرنشان کرد: در زمینه اطلاع‌رسانی رویدادهای اربعین و فعالیت‌های قرآنی که در مواکب مسیر نجف تا کربلا برگزار می‌شود، ما سعی می‌کنیم که کوتاهی نکنیم و برنامه‌های زنده یا تولیدی مرتبط را با کمترین فاصله زمانی پخش کنیم. وی گفت: پوشش برنامه‌ها محدود به مواکب ایرانی نیست و در صورت حضور سرمایه‌های قرآنی از سایر کشورها نیز همکاری خواهد شد. از دیگر اقدامات رادیو قرآن در اربعین، اعزام تهیه‌کننده و گوینده به مسیر پیاده‌روی برای انتقال فضای محافل انس با قرآن به مخاطبان است. همچنین برنامه‌ریزی شده است که در صورت امکان، اذان‌های مغرب، ظهر و صبح همراه با قرائت زنده قاریان مصوب از مسیر کربلا به صورت زنده پخش شود.

مدیر شبکه رادیویی قرآن با آرزوی قبولی طاعات و دعا برای سلامتی و موفقیت همه خدمت‌گزاران این مسیر معنوی خاطرنشان کرد: امیدواریم با همکاری همکاران و همراهی شنوندگان، بتوانیم سهم خود را به بهترین نحو در این حرکت عظیم بین‌المللی ادا کنیم.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − سیزده =