اعزام ۱۵۰۰ مبلغ قرآن با عنوان «سفیر آیه ها» به راهپیمایی اربعین

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام شغلی، از اعزام ۱۵۰۰ مبلغ قرآنی با عنوان سفیر آیه‌ها به مراسم راهپیمایی اربعین خبر داد که در کنار برپایی بزرگ‌ترین خیمه قرآنی اربعین در عمود ۷۰۶ و حمایت محتوایی از ۹۰ موکب قرآنی در مسیر پیاده‌روی اربعین بخشی از فعالیت‌های این قرارگاه در مراسم اربعین ۱۴۰۴ بود.

وی همچنین از دیگر فعالیت‌های بزرگترین خیمه قرآنی اربعین را ایجاد غرفه کودک و مادر، غرفه ویژه جلسات خانگی قرآن و اجرای پویش میلیونی قرائت سوره فتح عنوان کرد.

مسئول قرار گاه مردمی قرآنی اربعین افزود: تمام تلاش ما این بود که مراسم اربعین امسال رنگ و بوی قرآنی بیشتری داشته باشد و با امام زمان تجدید عهد کنیم که امسال نیز پای کار قرآن و اهل بیت خواهیم ماند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 + پنج =