اجرای طرح بیعت، امید و انتظار به مناسبت نهم ربیع در بقاع متبرکه

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام عادل معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه، با تأکید بر اهمیت بیعت با حضرت مهدی (عج)، این بیعت را نه یک پیمان تشریفاتی، بلکه عهدی الهی و مسئولیتی سنگین بر دوش هر شیعه منتظر دانست و اظهار داشت: در فرهنگ اسلامی، بیعت به معنای بستن پیمان وفاداری و التزام عملی به اطاعت از ولیّ خداست؛ عهدی که ریشه در سیره پیامبر اعظم (ص) و ائمه اطهار (ع) دارد و امت اسلامی را در مسیر حق استوار می‌سازد.

وی افزود: در عصر غیبت، بیعت با امام زمان (عج) معنایی ژرف‌تر دارد؛ چرا که نه تنها نشان ارادت قلبی، بلکه پیوندی آگاهانه، مسئولانه و مجاهدانه با آرمان‌های مهدوی است. منتظر حقیقی با تجدید این پیمان، خود را در صف یاران آن حضرت قرار می‌دهد و آمادگی خویش را برای یاری دین خدا در هر زمان و مکان اعلام می‌کند.

حجت‌الاسلام عادل همچنین بر نقش بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های «بیعت، امید و انتظار» در جامعه تأکید کرد و گفت: طرح «بیعت، امید و انتظار» تلاشی است برای زنده نگه‌داشتن این سنت نورانی، بازآفرینی احساس مسئولیت مهدوی در جامعه، و فراهم آوردن بستری برای نسل امروز تا با ولیّ خود پیمان عشق و اطاعت ببندند.برپایی محافل دعای ندبه، زیارت آل یاسین و دعای عهد در شب آغاز امامت، قرائت صلوات خاصه امام زمان (عج) و اجرای آئین نمادین تجدید بیعت و سخنرانی‌های ویژه، انتشار ویژه‌نامه‌ها و بروشورها، راه‌اندازی پویش‌های مجازی و تولید کلیپ‌ها و نماهنگ‌های مهدوی اجرایی می‌شود.

وی در ادامه اظهار داشت: اجرای سرودها و تواشیح مهدوی، برپایی نمایشگاه‌های فرهنگی، مسابقات شعر و دلنوشته، و شب شعر مهدوی با حضور شاعران آیینی و راه‌اندازی پویش‌های خدمت‌رسانی به نیازمندان، اهدای بسته‌های معیشتی در قالب قرار دوازدهم با شعار «عدالت مهدوی» و برپایی ایستگاه‌های صلواتی و اطعام از دیگر برنامه است.

سخنگوی سازمان اوقاف و امور خیریه افزود؛ تشویق هیئات و گروه‌های مردمی برای برپایی کاروان‌های شادی مهدوی، نورافشانی بقاع متبرکه و دعوت از خانواده‌ها برای حضور فرزندان در برنامه‌های آموزشی و کودکانه و پوشش زنده محافل مهدوی از شبکه‌های استانی و رادیو، تولید محتوای کوتاه ویژه فضای مجازی و ایجاد پویش ختم قرآن و دعا برای تعجیل فرج از دیگر برنامه است.

حجت‌الاسلام عادل در پایان تأکید کرد که این برنامه‌ها با هدف تقویت پیوند قلبی و عملی منتظران با امام زمان (عج) و تعمیق فرهنگ انتظار و امید در جامعه اجرا می‌شوند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × یک =