نتایج ۳ دیدار هفته دوم لیگ برتر فوتبال/ توقف غیرمنتظره تراکتور مقابل مس رفسنجان

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان ؛ از سری رقابت‌های هفته دوم لیگ برتر فوتبال ایران تیم‌های فوتبال مس رفسنجان و تراکتور از ساعت ۱۹ در ورزشگاه شهدای مس به مصاف یکدیگر هم رفتند.

همچنین تیم‌های فوتبال شمس آذر قزوین و چادرملو اردکان از ساعت ۱۹:۳۰ در ورزشگاه سردار آزادگان قزوین و تیم‌های فوتبال فجر سپاسی شیراز و گل گهر سیرجان از همین ساعت در ورزشگاه پارس شیراز مقابل یکدیگر، صف آرایی کردند.

مس رفسنجان ۰-۰ تراکتور 

گل: –

کارت قرمز: –

فجر سپاسی شیراز ۱-۰ گل گهر سیرجان 

گل: شروین بزرگ (فجر سپاسی)

کارت قرمز: –

شمس آذر قزوین ۳-۳ چادرملو اردکان 

گل: مهدی ممی زاده، ‌ هومن ربیع زاده (۲ بار) (شمس آذر قزوین)، ‌ رضا دهقان (بار) و علی خدادادی (چادرملو اردکان)

کارت قرمز: –

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × چهار =