وزیر ارتباطات: ایران و چین می‌توانند زیست‌بوم مشترک آینده دیجیتال جهان را بنا کنند

به گزارش خبرآنلاین، به نقل از روابط عمومی وزارت ارتباطات، ستار هاشمی،وزیر ارتباطات همکاری‌های فناورانه ایران و چین را یک «پیوند راهبردی» خواند و تأکید کرد: «فناوری اطلاعات و ارتباطات نه تنها زیربنای توسعه اقتصادی و اجتماعی است بلکه عامل تعیین‌کننده در شکل‌دهی به آینده نظم جهانی محسوب می‌شود. ایران با ظرفیت عظیم علمی و چین با جایگاه پیشرو در اقتصاد دیجیتال و نوآوری می‌توانند زیست‌بوم مشترکی برای آینده دیجیتال جهان پایه‌گذاری کنند.»

او سه محور اصلی این همکاری را ایجاد مراکز تحقیق و توسعه مشترک، تبادل تجربیات در حوزه هوش مصنوعی و توسعه شبکه‌های پایدار و امن دانست و اضافه کرد: «اتصال به ابتکار کمربند و راه دیجیتال، همکاری در امنیت سایبری و پیوند اکوسیستم‌های نوآوری و کارآفرینی، می‌تواند زمینه‌ساز بازارهای مشترک و تجاری‌سازی فناوری‌های نوین شود.بخش ICT باید به ستون اصلی شراکت جامع راهبردی ایران و چین تبدیل شود، همان‌گونه که انرژی و حمل‌ونقل در قرن گذشته شریان توسعه بودند.»

همسویی در نهادهای بین‌المللی

وزیر ارتباطات همچنین از میزبانی شایسته دولت چین در دوره ریاست بر سازمان همکاری شانگهای قدردانی کرد و گفت: «رویکرد همسوی دو کشور در مسائل جهانی و منطقه‌ای، فرصت همکاری گسترده در نهادهای چندجانبه همچون شانگهای، بریکس و سازمان ملل را فراهم کرده است. جمهوری اسلامی ایران حمایت خود را از ابتکار حکمرانی جهانی مطرح‌شده توسط رئیس‌جمهور چین اعلام می‌دارد و آن را گامی بلند در مسیر تحقق نظم عادلانه و برابر در جهان می‌داند.»

۵۸۵۸

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 + سیزده =