خبر خوش برای مسافران نجف

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، زهرا بختیاری مدیرکل روابط عمومی شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی اظهار داشت: هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران از ۱۵ فروردین لغایت ۱۰ اردیبهشت در مسیر تهران به نجف و بالعکس با استفاده از هواپیمای مدرن ایرباس ۳۱۹ پرواز می‌کند.

وی در خصوص زمان انجام پروازها گفت: پرواز شماره ۶۷۱ روزهای جمعه در ساعت ۱۶ و روزهای چهارشنبه در ساعت ۰۹:۳۵ از ترمینال سلام فرودگاه امام خمینی (ره) به مقصد نجف انجام می‌شود.

او بیان کرد:شماره پرواز ۶۷۰ روزهای جمعه ساعت ۱۱:۰۵ و روزهای سه شنبه ساعت ۲۲:۲۰ فرودگاه نجف را به مقصد تهران ترک می‌کند.

بختیاری توضیح داد: پرواز شماره ۵۳۴۹ روزهای چهارشنبه در ساعت ۰۹:۳۵از فرودگاه امام(ره) به مقصد نجف اشرف انجام می‌شود و پرواز شماره ۵۳۴۸ روزهای چهارشنبه نیز در ساعت ۱۱:۴۰ فرودگاه نجف به مقصد تهران ترک می‌کند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × 1 =