«بچه سوم» بهترین مستند جشنواره مورد تایید اسکار شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مشاور رسانه‌ای پروژه، فیلم مستند کوتاه «بچه سوم» به نویسندگی و کارگردانی سرنا امینی موفق به کسب جایزه «بهترین مستند» از جشنواره بین‌المللی «Cinelebu» شد. جشنواره «Cinelebu» از جشنواره‌های مورد تأیید آکادمی اسکار است و آثار برگزیده آن، مطابق مقررات آکادمی، واجد شرایط ورود به فرآیند بررسی و رقابت جوایز اسکار می‌شوند. این جشنواره از ۲۶ تا ۳۰ می ۲۰۲۶ برابر با ۵ تا ۹ خرداد ۱۴۰۵ برگزار شده است.

این اثر هنری همچنین در جشنواره بین‌المللی «hotdocs» کانادا نیز به نمایش درآمده و پیش از این نیز در جشنواره «سینماحقیقت» نامزد بهترین کارگردانی و تدوین شده بود و در جشنواره فیلم کوتاه تهران نیز روی پرده رفته بود.

«بچه سوم» بهترین مستند جشنواره مورد تایید اسکار شد

«بچه سوم» تا به امروز در بیش از ۲۵ جشنواره بین‌المللی در کشورهای مختلف به نمایش درآمده و موفق به دریافت جایزه «بهترین مستند» از جشنواره‌های «Sidewalk» و «blackbear» آمریکا و بهترین مستد از جشنواره «Cairo» قاهره مصر و برنده جایزه «بهترین کارگردانی» شده است.

با به پایان رسیدن مسیر پخش جهانی، مستند «بچه سوم» به زودی آماده پخش در پلتفرم‌ها می‌شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × دو =