اولین واکنش ترامپ به خبر پرداخت ۳۰۰ میلیون دلاری آمریکا به ایران + جزئیات

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایلنا، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، گزارش‌های منتشرشده درباره پرداخت ۳۰۰ میلیون دلار از سوی واشنگتن به ایران را رد کرد و آن را «اخبار جعلی» خواند.

ترامپ در اظهاراتی تاکید کرد: «اخباری که مدعی پرداخت ۳۰۰ میلیون دلار به ایران هستند کاملا نادرست است و توسط دموکرات‌های احمق ترویج شده‌اند.»

وی همچنین با اشاره به موضوع برنامه هسته‌ای ایران مدعی شد: «ایران پذیرفته است که هرگز به سلاح هسته‌ای دست پیدا نکند.»

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که بحث‌ها و گمانه‌زنی‌ها درباره توافقات اخیر میان واشنگتن و تهران همچنان در محافل سیاسی و رسانه‌ای آمریکا ادامه دارد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 2 =