قتل هولناک نوجوان ۱۴ ساله در تبریز / اختلاف اینترنتی پایان تلخی داشت

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از پلیس، سرهنگ نعمتی با اعلام این خبر افزود: ماموران پس از حضور در محل مشاهده می‌کنند که یک نوجوان ۱۴ ساله بر اثر اصابت جسم برنده مجروح شده و سپس جان خود را از دست داده است.

وی ادامه داد: ماموران بلافاصله متوفی را با کمک عوامل اورژانس به بیمارستان منتقل و موضوع را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار می‌دهند.

فرمانده انتظامی شهرستان تبریز خاطرنشان کرد: ماموران پس از بررسی موضوع و با اشراف اطلاعاتی متوجه می‌شوند متوفی با عامل قتل که یک نوجوان بوده در فضای مجازی باهم رقابت و بازی می‌کردند که در ادامه در فضای حقیقی با همدیگر درگیر شده و یکی از آنها با چاقو به نوجوان دیگر حمله‌ور و وی را از پای در می‌آورد.

وی با بیان اینکه قاتل بلافاصله در کمتر از چند ساعت دستگیر و پس از تشکیل پرونده تحویل مراجع قضائی شد، از شهروندان خواست که فرزندان خود را در خانه و مدرسه و همچنین استفاده صحیح از فضای مجازی را مدیریت کرده تا دچار چنین حوادث پشیمان کننده‌ای نشوند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × یک =