ششمین رونمایی سازمان غذا و دارو از خدمات الکترونیکی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ایفدانا، سعید کاظمی، با اشاره به اجرای ششمین هفته پویش «نبض تحول دیجیتال»، گفت: در ادامه تحقق وعده ارائه خدمات جدید الکترونیکی، فرآیند صدور پروانه فعالیت شرکت ثالث ارائه‌دهنده خدمات بازرسی بالک فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی به‌طور کامل الکترونیکی و از طریق اتصال به درگاه ملی مجوزهای کشور در پنجره واحد خدمات سازمان غذا و دارو پیاده‌سازی شده است.

وی افزود: متقاضیان می‌توانند با مراجعه به درگاه ملی مجوزهای کشور، درخواست خود را ثبت کرده و سپس با تکمیل اطلاعات و مدارک مورد نیاز در پنجره واحد خدمات سازمان غذا و دارو به نشانی my.fda.gov.ir، تمامی مراحل ثبت، بررسی و صدور مجوز را به‌صورت برخط و بدون نیاز به مراجعه حضوری انجام دهند.

مدیرکل دفتر تحول دیجیتال و امنیت فضای مجازی سازمان غذا و دارو با اشاره به اهداف اجرای این خدمت الکترونیکی، گفت: راه‌اندازی این فرآیند در راستای اجرای تکالیف قانونی ناشی از ماده ۷ قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی و همچنین تسهیل و تسریع در ارائه خدمات به فعالان حوزه سلامت انجام شده و زمینه یکپارچه‌سازی فرآیندهای صدور مجوز را فراهم کرده است.

وی ادامه داد: شفاف‌سازی فرآیندها، یکپارچه‌سازی اطلاعات، کاهش زمان صدور مجوز، تسهیل ثبت و پیگیری درخواست‌ها، افزایش سرعت پاسخ‌گویی و حذف مراجعات غیرضروری از مهم‌ترین مزایای الکترونیکی شدن این مجوز است که می‌تواند نقش مؤثری در بهبود فضای کسب‌وکار و ارتقای کیفیت خدمات در حوزه فرآورده‌های سلامت‌محور داشته باشد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 + دوازده =